Bent u opzoek naar meer vermogen, trekkracht of souplesse voor uw auto? Laat uw auto dan voorzien van maatwerk tuning! Door de software van uw auto te optimaliseren zal uw auto een stuk beter gaan presteren op de weg.

VAKGARAGE LOS RIJSOORD IS CHIPTUNING PARTNER VAN DIGICAR

Doordat wij een samenwerking zijn aangegaan met Digicar Engineering zijn wij uw aanspreekpunt in regio Ridderkerk wat betekend dat wij u een aantal zeer hoogwaardige diensten kunnen bieden op het gebied van prestatieverbetering en probleemoplossingen. Digicar Engineering levert uitsluitend maatwerk en kwaliteitsoplossingen en is toonaangevend in de automotive branche.

Een van de belangrijkste diensten is maatwerk chiptuning. Iedere auto is anders en heeft een andere gebruiksgeschiedenis. Dit vraagt dus om een andere aanpak per auto. Voor ieder voertuig wordt afzonderlijk software geoptimaliseerd met als uitgangspunt betere prestaties en meer rijcomfort, op een voor de motor en aandrijflijn verantwoorden wijze. Dit zonder dat het ten koste gaat van de levensduur van uw auto.

HOE WERKT CHIPTUNING?

De verbrandingsmotor wordt aangestuurd door het motormanagement waarvan de software middels chiptuning optimaal wordt afgesteld. Naast een toename van vermogen, trekkracht/ koppel en rijcomfort boeken we ook resultaat op het gebied van brandstofbesparing. Het rijplezier neemt door al deze voordelen natuurlijk fors toe!

CHIPTUNING

Voor de uitvoering van chiptuning brengen we de originele prestaties in kaart. Op basis hiervan en met de originele voertuigdata als uitgangspunt realiseren we een individuele, optimale afstelling per voertuig. Per toerental en per gaspedaalstand worden alle van invloed zijnde facetten hierbij optimaal op elkaar afgestemd.
 

VOORDELEN CHIPTUNING 

  • Extra rijcomfort.
  • Meer souplesse.
  • In iedere versnelling merkbaar meer trekkracht en een groter werkgebied.
  • Uitsluitend Maatwerk Chiptuning geheel naar uw eigen wens of voorkeur samen te stellen.
  • Tot 35% meer koppel/ vermogen.
  • Wij geven op al onze softwarediensten een unieke garantie policy: levenslange garantie!